Elítélték a gyermekét az apja ellen nevelő rákóczifalvai nőt

A kisfiú teljesen elidegenedett a hozzá ragaszkodó édesapjától, feszültséget érzett, majd negatív érzéseket kezdett táplálni iránta, míg végül teljesen elutasította őt. A nő nevelési hatása, magatartása, az általa okozott érzelmi trauma alkalmas volt arra, hogy a gyermek értelmi, érzelmi, erkölcsi fejlődését negatívan befolyásolja, aminek következtében értelmi, érzelmi vagy erkölcsi károsodás alakulhat ki nála.

VIP 4 órája

Kreatív újrahasznosítás muskátlival: régi, nem használt tárgyaink izgalmas új funkciót kaphatnak

Mindez nemcsak a környezetnek tesz jót, de számunkra is gazdaságos megoldás, amely számos egyedi és gyönyörű dekorációt eredményez. A Pelargonium for Europe szakértői körülnéztek házuk táján, és olyan, mindenki számára megvalósítható „upcycling” lehetőségeket osztanak meg, amelyek a muskátlikat korszerű és fenntartható módon helyezik reflektorfénybe az erkélyen és a kertben egyaránt.

VIP 2 napja

Greenpeace: Az olajembargó vétójával Orbán szégyent hoz a magyarokra

Az orosz olajról való leválás az egyedüli vállalható út morálisan, emellett az éghajlatvédelem miatt is szükség van rá, és a magyar emberek érdeke is ezt diktálja a civil szervezet szerint. A Greenpeace azt követeli a kormánytól, hogy minden erőforrását fordítsa az olajfelhasználás csökkentésére, és a klímabarát energiabiztonság megteremtésére. A zöld szervezet ezért Budapesten, a Képviselői Irodaházra kivetített felirattal üzente a kormányfőnek: „Elég a véres olajból!”.

VIP 4 napja