A Párbeszéd politikusai honlapunknak röviden úgy fogalmaztak az isaszegi időközi választással kapcsolatban:

„A helyi Fidesz egész egyszerűen ellopta a Nyomtass te is! címét és fejlécét!  Tudják, hogy tisztességesen nem tudnak nyerni, ezért megint csalnak és hazudnak. 

A Fidesz ismét elővette a régi receptet: hazugságokkal próbálja lejáratni Balajti Zsoltot, az isaszegi időközi választáson induló jelöltünket. Balajti Zsolt nyilvános vitára hívta a helyi fideszes jelöltet, amire a Fidesz válasza az volt, hogy ebben a hamisított Nyomtass te is! újságban próbálták lejáratni őt. A Helyi Választási Bizottságnál természetesen bejelentést tettünk. Ennél az ügynél csak az elszomorítóbb, hogy a Fidesz képtelen tisztességesen és hazugságok nélkül kormányozni.”

Balajti Zsolt a Facebook-posztjában hozzátette:

„Aki ismer, az tudja, hogy békés ember vagyok, aki tenne Isaszegért. A rezsiemelés miatt kétségbeesett embereket is arra kértem, hogy ne támadják az ellenfelem. Itt élek a családommal, sokat dolgoztam, hogy a programommal mindenkihez eljussak.

Bárkivel szívesen beszélek az utcán és nyilvánosak az elérhetőségeim is. Reméltem, hogy az ellenfelem is a programjával akar kitűnni. Azonban ahelyett, hogy vállalt volna egy kulturált programvitát, megfutamodott. Közben „valakik” engem lejárató szórólapot gyártottak.”

Hamisítvánnyal hazudoznak rólam. Most vasárnap válasszuk a békés Isaszeget!Aki ismer, az tudja, hogy békés ember…

Közzétette: Balajti Zsolt – 2022. augusztus 26., péntek

Péntek este a Helyi Választási Bizottság helyt adott Balajti Zsolt kifogásának és megállapította a jogsértést.