Váratlan esemény történt Billie Eilish szombati atlantai koncertjén. Amikor a Grammy-díjas énekesnő a színpadról észrevette, hogy rosszul lett egy nő a nézőtéren, megállította a koncertet, és segítséget kért a rajongónak – írja a Telex.hu.

„Inhalátorra van szükséged?” – kérdezte Eilish, majd a stábjához fordult segítségért, és azt kérte a nő körül állóktól, hogy hagyjanak egy kis teret neki. „Ki kell jönnöd, vagy rendben vagy?” – kérdezte aztán a rajongótól az énekesnő, majd azt mondta, megvárja, amíg mindenki rendben lesz, addig nem folytatja a koncertet.

Többen ezt úgy értelmezték, hogy Travis Scott tragédiában fordult novemberi koncertjére reagált az énekesnő. A novemberi houstoni Astroworld Festivalon tömegpánik alakult ki, , amikor az ötvenezer fős tömeg megindult Travis Scott koncertjén. A tragédia percekkel a koncert kezdete után bekövetkezett, de csak akkor állították le a műsort, amikor már egyértelműen látszott, hogy nagy a baj. Több százan sérültek meg, és tízen meghaltak, köztük egy kilencéves kisfiú is.

Borítókép: Wikipédia