Elindult pénteken a Baptista Szeretetszolgálat cipősdoboz akciója, amellyel rászoruló gyerekeket támogatnak, erről tájékoztatta a szeretetszolgálat pénteken az MTI-t.

A Cipősdoboz vár megnyitásával kezdetét vette a Baptista Szeretetszolgálat 18-ik cipősdoboz segélyakciója, amely az ország mintegy négyszáz gyűjtőpontján várja az ajándékokat, játékokat, írószereket, higiéniai eszközöket, édességet vagy könyveket tartalmazó dobozokat.

Az elkészült ajándékcsomagot legkésőbb december 19-ig kell eljuttatni a gyűjtőhelyek egyikébe, de online adományozásra is lehetőség van, néhány kattintással bárki összeállíthat cipősdobozt a www.ciposdoboz.hu oldalon. Mint írják, idén először érkeznek Hawaii-szigetéről Magyarországra ajándékok. Ebben az évben a Dobó Kata által rendezett El a kezekkel a papámtól! című mozifilm stábja is az akció mellé állt, hogy segítsék a segélyszervezet munkáját.

Újdonság az is, hogy a Cinema City mozikban is leadhatók péntektől az ajándékdobozok.


A Bookline 10 éve támogatja a segélyszervezet akcióját, az idén az online vásárlás során adományjeggyel és a vásárlás összegének kerekítésével is támogatható a kezdeményezés, emellett várják a cipősdobozokba rejtett ajándékokat is a Bookline könyvesboltjaiban.

Kiemelt kép: Pixnio