„Olyan teljesítménnyel bíró vezetőre van szükség, aki már bebizonyította, hogy képes összefogni egy színes koalíciót és eredményesen vezetni egy Budapest méretű nagyvárost”– mondta Tordai Bence a Párbeszéd Széll Kálmán téren tartott online sajtótájékoztatón. A párt frakcióvezető-helyettese hozzátette, hogy a csendes szimpátia most nem elég, csak a leadott szavazat számít.

A főpolgármester szerint minden egyes szavazat, amit leadnak az előválasztáson az egy-egy tégla kiverése a NER rendszeréből, most mindenki átérezheti azt, milyen jó dolog visszaszerezni az elvett demokráciát. Karácsony Gergely, miután leadta a szavazatát Tordai Bencére azt mondta, az ellenzék miniszterelnök-jelöltjeként elsősorban a bizonytalan szavazóknak adna hitet és reményt, hogy eljöjjenek szavazni 2022-ben. Dorosz Dávid a Párbeszéd Pest megye 10. választókörzetének képviselőjelöltje a tájékoztatón bejelentette, hogy beadták a Parlamentnek azt a törvényjavaslatot, amely megteremtené az agglomerációban élő 14 éven aluli gyerekek ingyenes utazását a közösségi közlekedésben.

Élőben a Széll Kálmán térről – sajtótájékoztatót tartunk a Párbeszéd jelöltjeivel Tordai Bencevel és Dorosz Dáviddal. #Budapest #előválasztás #99kontra1

Közzétette: Karácsony Gergely – 2021. szeptember 21., kedd

Borítókép: Karácsony Gergely