Versenyszerűen kajakozik, szemetet gyűjt a Dunán és a Tiszán, de már nem vállal évi 270 előadást Epres Attila, aki továbbra is az egyik legkeresettebb színészünk. Komoly figyelmeztetést kapott az élettől a Jason Statham magyar hangjaként is ismert művész-sportoló, ezért megváltoztatta az életét. Aztán a koronavírus változtatott meg számára mindent, még jobb irányban.

Napjaink egyik legkeresettebb magyar színésze, Epres Attila számára a víz az igazi élettér. Balatoni gyerekként nőtt föl, az elmúlt négy évben pedig immár versenykajakozásnak is hódol.

A természetközeli környezetben kemény edzésekkel tartja karban a testét és a lelkét, különösen azután, hogy hat éve komoly figyemeztetést kapott az élettől egy súlyos, gyógyítható betegség formájában.

A Népszigetnél készített videónkban az Angyalföldi Vízisport Egyesület tagja, Jason Statham magyar hangja arról is beszél, hány évbe került, mire megtanult borulás nélkül evezni egy versenykajakban, a korábbi évi 270 előadás helyett mennyit vállal, miért köszönheti élete egyik legjobb másfél évét a koronavírusnak, és miért fontos számára a hulladékgyűjtő akciókon való részvétel a nagy folyóink mentén.

Kiemelt kép: Cseh Tamás