Pest megye 5. számú választókerületében Dorosz Dávidot, a Párbeszéd jelöltjét támogatja a Jobbik – közölte Facebook-oldalán Jakab Péter, a Jobbik elnöke.

Előválasztás 2021 🇭🇺 – Pest 5-ös választókerületben a Jobbik Dorosz Dávidot támogatja✅ A fideszes rezsimet csak…

Közzétette: Jakab Péter – 2021. június 12., szombat

„A fideszes rezsimet csak közösen, összefogással lehet legyőzni. Nincs B-válaszlehetőség. Ezt ismerték fel a kormányváltást akaró magyar emberek is. Ők bíztak meg minket, hogy működjünk együtt. Mi megtettük Pest megyében is” – írta politikus. Szerinte a pesti agglomerációnak 11 éve csak kormánypárti képviselői vannak a parlamentben, de már többször bebizonyosodott: ők nem a választóikat, hanem a Fideszt képviselik.

„Dorosz Dávid, a Párbeszéd és az MSZP jelöltje korábban is volt már aktív és sikeres politikus, 2010 és 2014-között országgyűlési képviselő is. Tudja, hogyan kell nyerni a Fidesszel szemben: 2019-ben kampányfőnökként segítette győzelemre Karácsony Gergely főpolgármesteri kampányát. Az agglomerációban élőknek is járnak a budapestihez hasonló szolgáltatások, ahogy biztos megélhetés is jár mindenkinek. Itt az ideje, hogy valaki ezt képviselje a luxusjachtozó-helikopterező fideszes oligarchák helyett” – tette hozzá Jakab Péter.

Köszönöm Jakab Péter és a Jobbik támogatását. Az Orbán-rezsim leváltásán közösen kell dolgoznunk! Megtisztelő, hogy az…

Közzétette: Dorosz Dávid – 2021. június 12., szombat

A lapunknak nemrég interjút adó Dorosz így reagált a saját oldalán: „köszönöm Jakab Péter és a Jobbik támogatását. Az Orbán-rezsim leváltásán közösen kell dolgoznunk! Megtisztelő, hogy az országgyűlési képviselői és a kampánytapasztalatom miatt is engem tartanak a legalkalmasabbnak, hogy Orbán helytartóját legyőzve képviseljem Dunakeszit, Gödöt, Fótot, Veresegyházt, Csömört, Erdőkertest és Csomádot.”