Feljelenti a Párbeszéd és a Momentum Becsó Zsolt fideszes országgyűlési képviselőt, mert koronavírus-fertőzötten vett részt az Országgyűlés ülésnapján múlt kedden.

Becsó Zsolt, a Fidesz országgyűlési képviselője pozitív koronavírusteszttel, karanténba rendelve ment be a múlt héten a…

Közzétette: Párbeszéd Magyarországért – 2021. május 5., szerda

Becsó is megszavazta azokat a törvényjavaslatokat, amelyekkel alapítványi fenntartás alá kerül a magyar felsőoktatás 70 százaléka.

Az állam több ezermilliárd forintnyi közvagyont szervez ki így ezeknek a szervezeteknek, amiket Fidesz-köteli delegáltak vezetnek. Mint a képviselő saját Facebook-oldalán megírta, már vasárnap érezte a tüneteket, de azt gondolta, hogy megfázás.

A Fidesz a Telex megkeresésére közölte, a keddi szavazás után ment el teszteltetni magát, és szerdától került hatósági karanténba.

„Emberéleteket veszélyeztetni: elfogadhatatlan. Emberéleteket veszélyeztetni politikai okokból: cinikus és aljas is”

– írja a Párbeszéd.

Ezen kívül vizsgálatot követelnek, hogy kik és miért döntöttek úgy Orbán Viktor frakciójában, hogy Becsónak be kell mennie a parlamentbe, és szavaznia kell. Szabó Tímeáék felszólították Becsó Zsoltot, hogy haladéktalanul mondjon le mandátumáról.

Feljelentjük ezt a gazember fideszest! Mit képzelnek ezek magukról, hogy ilyen szinten veszélyeztetnek másokat csak…

Közzétette: Szabó Tímea – 2021. május 5., szerda

Borítókép: Fotó: Patera Kamilla