„Végtelen megtiszteltetésnek éreztem, hogy a 2018-as országgyűlési választáson milyen nagy számban szavazott nekem bizalmat Óbuda-Békásmegyer közössége – országos összevetésben a második legjobb eredményt értem el a Fidesz ellen az ellenzéki jelöltek közül –, ezért a célom 2022-ben se lehet más: ismét elnyerni a harmadik kerületi polgárok bizalmát, hogy közösen győzzük le a gőgős hatalom embereit” – közölte Facebook oldalán a Párbeszéd társelnöke.

Szabó Tímea a Párbeszéd és az MSZP jelöltjeként újra elindul Budapest 10. választókerületében, mint írta, hogy 2022-ben folytathassa a négy évvel ezelőtt megkezdett munkát.

„Aki ismer, tudja: nem vagyok sem ijedős, sem eltéríthető attól a céltól, hogy leváltsuk az Orbán-kormányt. Számomra nem kérdés: közösen kell legyőznünk Orbán Viktort és korrupt rendszerét, hogy egy igazságosabb, szolidárisabb, élhetőbb és zöldebb Magyarországot építsünk. Több mint tíz éve küzdök a parlamentben és azon kívül ezekért a célokért” – emelte ki a politikus.

2022-ben ismét indulok Óbuda-Békásmegyer képviselőjelöltjeként! Gyertek velem!Végtelen megtiszteltetésnek éreztem,…

Közzétette: Szabó Tímea – 2021. április 28., szerda

Mint fogalmazott, képviselőként, született óbudaiként naponta találkozik az embereket érintő problémákkal, amelyek megoldásáért kitartóan harcol. Nagy öröm volt, amikor a hatalom embereit meghátrálásra késztették a Római-parton és a Hajógyári-szigeten is.

„Most azért is küzdök, hogy visszaszerezzük az itt élőknek azt a hárommilliárd forintot, amelyet a fideszesek koronavírus-járvány közepén a betegellátástól vontak épp el” – zárul a Párbeszéd társelnökének bejegyzése.

A Szabó Tímeával készült interjúnk itt olvasható.