A védőoltással kapcsolatos bizalom nem a kormányról mondott értékítélet, ezért Karácsony Gergely a vakcinára való regisztrációra buzdított. A főpolgármester ismét felajánlotta segítségét a kormánynak.

A főpolgármester szombaton közzétett videójában azt mondta, hogy a járvány lassan egy éve tart félelemben minden magyar embert és kihat a mindennapjainkra.

„Távolságot tartunk, maszkot hordunk, nem járunk moziba, színházba, étterembe, kevesebbet sportolunk, nem igazán utazunk, a távoktatás és az otthoni munka pedig sok nehézséggel jár. A tudósok, kutatók és az orvosok egyöntetűen állítják, hogy a vírustól akkor fogunk megszabadulni és akkor kapjuk vissza a szabadságunkat, ha hatékony és biztonságos vakcina áll rendelkezésre, azzal pedig minél többen beoltatják magukat”–mondta a főpolgármester.

Jelentkezzenek az oltásra!

A koronavírus lassan egy éve borítja fel az életünket. A járványtól akkor fogunk megszabadulni, ha a vakcinával minél többen beoltatják magukat. Kérem, bízzanak az orvosokban, a kutatókban, az egészségügyi szakemberekben! Jelentkezzenek az oltásra, önmagukért és mindannyiunkért! Én már megtettem.A kormánynak pedig újra felajánlom Budapest segítségét, együttműködését annak érdekében, hogy a rendelkezésre álló oltóanyagot minél többen és minél gyorsabban meg tudják kapni.Közel egy éve várjuk, hogy eséllyel szállhassunk szembe a vírussal. Most itt az esély. Éljünk vele!

Közzétette: Karácsony Gergely – 2021. január 8., péntek

Borítókép: Karácsony Gergely